آیین تجدید عهد هنرمندان با سردار سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی در قالب ویژهبرنامه «سردار آسمانی» روز شنبه چهاردهم دی ماه در مسجد آیتالله خامنهای حوزه هنری برگزار شد. به گزارش سینما خراسان، آیین تجدید عهد هنرمندان با سردار سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی در قالب ویژه برناکه «سردار آسمانی» روز شنبه چهاردهم دی ماه […]
آیین تجدید عهد هنرمندان با سردار سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی در قالب ویژهبرنامه «سردار آسمانی» روز شنبه چهاردهم دی ماه در مسجد آیتالله خامنهای حوزه هنری برگزار شد.
به گزارش سینما خراسان، آیین تجدید عهد هنرمندان با سردار سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی در قالب ویژه برناکه «سردار آسمانی» روز شنبه چهاردهم دی ماه در مسجد آیت الله خامنهای حوزه هنری برگزار شد.
کوروش زارعی مدیر مرکز هنرهای نمایشی حوزه هنری که اجرای این مراسم را به عهده داشت در ابتدای این برنامه ضمن عرض تبریک و تسلیت به مناسبت شهادت سردار سپهبد حاج قاسم سلیمانی و شهید ابومهندس گفت: شهادت سردار سلیمانی برای همه غیرمنتظره و نه تنها مردم ایران بلکه دل مردم آزادی خواه و دردمند دنیا به درد آورد. حاج قاسم برای همه مردم آزادیخواه دنیا بود و امروز همه آزادیخواهان داغدار او هستند.
پس از صحبتهای مقدماتی زارعی میلاد عرفانپور مدیر مرکز موسیقی حوزه هنری قطعه شعری را در تجلیل از مقام معنوی و انقلابی سردار قاسم سلیمانی را برای حاضران در برنامه قرائت کرد.
همایون امیرزاده از همرزمان حاج قاسم سلیمانی در لشگر ۴۱ ثارالله دوران دفاع مقدس با ارائه خاطراتی از همراهی با این شهید بزرگوار بیان کرد: امروز همرزمان این شهید شانههایی را جستجو میکنند که سرهایشان را بر روی این شانهها بگذارند و گریه کنند. من از دیروز با بسیاری از همرزمان خود در تماسم و دائم دنبال بهانهای هستیم که خودمان را خالی کنیم.
وی ادامه داد: من در شب عملیات والفجر ۸ در گردان شول نقش بیسیم چی را داشتم و یادم میآید اولین قابی که از حاج قاسم دیدم شبی بود که سخنرانی اخر را به رسم همیشه اول حاج صادق آهنگران شروع میشد و بعد با سخنرانی زیبایی حاج قاسم ادامه پیدا میکرد. من خاطر دارم در این شب حاج قاسم صحبت عاشورایی را انجام داد که به نوعی شالوده شخصیتی او بود. او با توسل به اهل بیت که شاخصه اصلی بود آنچنان سخنرانی کرد که همه ما تحت تاثیر این حرفها قرار گرفتیم. او محبوبیت داشت که مربوط به امروز و دیروز نیست بلکه نشات گرفته از دوران دفاع مقدس است که همه ما آن را به خاطر داریم.
این رزمنده دوران دفاع مقدس افزود: قاب بعدی که من از حاج قاسم به خاطر دارم زمان جنگ و حضور بنده در گردان تخریب بود که همواره او را در خط مقدم میدیدم. ما آن زمان کارهای سختی داشتیم و یادم میآید روزی که شلمچه سقوط کرد احساس کردیم زمین در حال لرزیدن است. در همین هنگام که باورنمی کردیم شلمچه در حال سقوط است این حاج قاسم بود که دستور داد که به منظور جلوگیری از ورود تانگ دستور شناسایی و مقابله با دشمن را داد. ما به دل عراقیها رفتیم ولی امکان انفجار دژ نگهبانی برای ورود عراقیها نبود. ما دو کیلومتر وارد منطقه دشمن شدیم و باور نمیکردیم که میتوانیم کاری کنیم اما مگر میتوانستیم دستور حاج قاسم را زمین بگذاریم؟ البته نمیخواهم به ماجرای زدن دژ اشاره کنم اما وقتی این کار را کردم موقع بازگشت شادمانی را از چهره او دیدیم چون عاشقانه او را دوست داشتیم.
امیرزاده تصریح کرد: ولایت پذیری، اخلاق و اخلاص سه مولفه رفتاری و اخلاقی حاج قاسم سلیمانی بودند که آن را تبدیل به لالایی ما در آینده میکند. او قطعا اسطوره زمان ماست.
پس از صحبتهای امیرزاده بانو موسوی شاعر غزلی را به روح آسمانی شهید سردار حاج قاسم سلیمانی تقدیم کرد.
بعد از اجرای این قطعه شعر حاج علی انسانی از شاعران و مداحان شناخته شده کشورمان به نوحه سرایی در تجلیل از مقام سردار حاج قاسم سلیمانی پرداخت. این در حالی است که محسن میرزا علی از هنرمندان فعال عرصه نمایشهای آیینی سنتی نیز بعد از اجرای مراسم نوحه خوانی استاد علی انسانی به منقبت خوانی پرداخت.
علی محمد مودب شاعر آثار انقلابی هم در این بخش برنامه اجرای برنامه پرداخت.
محسن مومنی شریف، فرهاد توحیدی، سعید بیابانکی، محمد حمزهزاده، امیرحسین شفیعی، میلاد عرفانپور، حمید نصیربیگی، محسن میرزاعلی، توحید معصومی، مسعود شجاعی طباطبایی، سید محمد طباطبایی، ناصر فیض، تاجبخش فناییان، سید محمد مجتبی حسینی، محمد اله یاری، مهدی افضلی، علی اکبر صفی پور، خیرالله تقیانی پور، فاضل نظری، مهران احمدی، محمد حسین قاسمی، حسین حقیقی، حبیب ایل بیگی، محسن سلیمانی، شهرام کرمی، سید وحید فخر موسوی، حبیب احمدزاده و تعدادی از کارکنان حوزه هنری سازمان تبلیغات اسلامی از جمله هنرمندانی بودند که در این مراسم حضور داشتند.
Δ