در برنامه «هفت» بحثهای مختلفی درباره حمایت از صنوف سینمایی، چالشهای تولید انیمیشن و فیلم «تیغ و ترمه» کیومرث پوراحمد صحبت شد. به گزارش سینما خراسان به نقل از روابط عمومی برنامه، شب گذشته ۳۰ خردادماه شصت و ششمین قسمت از برنامه سینمایی «هفت» با حضور نمایندگان صنوف سینمایی، خبرنگاران، فرنوش عابدی و بهرام عظیمی […]
در برنامه «هفت» بحثهای مختلفی درباره حمایت از صنوف سینمایی، چالشهای تولید انیمیشن و فیلم «تیغ و ترمه» کیومرث پوراحمد صحبت شد.
به گزارش سینما خراسان به نقل از روابط عمومی برنامه، شب گذشته ۳۰ خردادماه شصت و ششمین قسمت از برنامه سینمایی «هفت» با حضور نمایندگان صنوف سینمایی، خبرنگاران، فرنوش عابدی و بهرام عظیمی کارشناس و کارگردان انیمیشن، عوامل فیلم سینمایی «تیغ و ترمه» روی آنتن رفت و میز نقد برنامه هم با حضور منتقدان به نقد فیلم ریچارد جول پرداخت.
خانه سینما باید از صنوف حمایت کند، حق آنها را بدهد نه هدیه!
در میزگرد بررسی مشکلات صنوف سینمایی که با حضور دانش اقباشاوی، یوسف صمدزاده و پویان کفیلی برگزار شد در مورد مشکلات صنوف سینما مباحثی مطرح شد.
دانش اقباشاوی رئیس انجمن برنامه ریزان سینما گفت: ما هنوز برای شغل سینما در سازمان و وزارت کار و رفاه اجتماعی کد نداریم. باید از پایین به بالا به مشکلات نگاه کرد. وقتی بحث حمایت میشود که یکی از بندهای اساسی اساس نامه است انگار میخواهد به صنوف هدیه دهند در صورتی که این حق اعضای صنوف است. در همه جای دنیا تضاد منافع دولتی با مشاغل گوناگون این مشکلات را به وجود میآورد. باید به بخشهای ضعیفتر سینما توجه کرد تا تولید با قدرت بیشتر به کار خود ادامه دهد.
همچنین در میز دوم برنامه «هفت» به بهانه موفقیتهای بینالمللی انیمیشن «ملکوت» ساخته فرنوش عابدی که با حضور کارگردان اثر و بهرام عظیمی برگزار شد درمورد مشکلات حال حاضر انیمیشن صحبتهایی انجام شد.
بهرام عظیمی در این باره گفت: یکیاز مشکلات حال حاضر سینمای انیمیشن این است که افرادی که تخصص دارند مهاجرت کردهاند و ما نیروی متخصص زیادی نداریم، این افرادی که هستند هم حمایت نمیشوند. سال گذشته دو انیمیشن هم زمان اکران شد یکی خوب یکی بد، ولی اثر بد دیده شد!
بزرگترین مشکل ایرانیها در انیمیشن در بخش اکران و حمایت است
وی ادامه داد: وقتی آدم میخواهد کار بینالمللی بسازد باید به محتوای فرهنگ خود توجه کند. بزرگترین مشکل ایرانیها در انیمیشن در بخش اکران و حمایت است. اینجا ملاک این نیست که چه ساختهاید بلکه این است که چه کسی هستید و به کجا وصلید! در انیمیشن خیلی این مساله سخت است که چند سال زحمت بکشی و در یک ماه خراب شود آن هم موقع اکران. بزرگترین مشکل انیمیشن ایران الان کمبود نیروهای انسانی متخصص است. چون همه رفتند. زیر چهار هزار میلیارد تومان هزینه ساخت انیمیشن هالیوودی نمیشود. هنوز در ذهن مدیر ما این است که رقابت کنند با انیمیشن جهان.
در ادامه فرنوش عابدی نیز در مورد جدیدترین اثر خود ادامه داد: در تدارک ساخت اولین اثر سینمایی بلند خود به نام عمو نوروز هستم که امیدوارم اثر خوب و قابل قبولی شود.
در ادامه این برنامه علی قائم مقامی تهیه کننده فیلم سینمایی «تیغ و ترمه» درباره انصراف از اکران در سال گذشته گفت: موقعی که قرار بود فیلم اکران شود تعداد سانسها و سالنها ناعادلانه بود. حتی خود آقای پور احمد با یک سینمای دولتی تماس گرفت و گفت به ما سانس بدهید و آنها فقط یک سانس آن هم آخر شب به ما دادند! ما هم تصمیم گرفتیم فیلم اکران نشود. کیومرث پوراحمد جز پیشکسوتان هنر و سینماست احترام او را حفظ نکردند.
Δ