محمد حمیدیمقدم دبیر چهاردهمین جشنواره «سینماحقیقت» در نشست خبری، درباره شرایط برگزاری این دوره از این رویداد توضیحاتی ارائه کرد. به گزارش سینما خراسان، نشست رسانهای چهاردهمین جشنواره بینالمللی «سینماحقیقت» با حضور محمد حمیدیمقدم دبیر و شهنام صفاجو مدیر روابط عمومی این رویداد صبح امروز چهارشنبه ۱۲ آذرماه بهصورت آنلاین برگزار شد. در ابتدای این […]
محمد حمیدیمقدم دبیر چهاردهمین جشنواره «سینماحقیقت» در نشست خبری، درباره شرایط برگزاری این دوره از این رویداد توضیحاتی ارائه کرد.
به گزارش سینما خراسان، نشست رسانهای چهاردهمین جشنواره بینالمللی «سینماحقیقت» با حضور محمد حمیدیمقدم دبیر و شهنام صفاجو مدیر روابط عمومی این رویداد صبح امروز چهارشنبه ۱۲ آذرماه بهصورت آنلاین برگزار شد.
در ابتدای این نشست محمد حمیدی مقدم دبیر این رویداد سینمایی گفت: ضمن عرض تسلیت و ادای احترام به مقام شهید محسن فخریزاده که ناجوانمردانه ترور شدند و ضمن عرض احترام به درگذشتگان سینمای ایران این بحث رسانهای را آغاز میکنیم. سال متفاوتی را سپری کردیم از انتهای سال گذشته تا امروز که با این مسأله درگیر هستیم.
وی افزود: با شیوع کرونا خیلی از جشنوارهها تعطیل شد ولی با گذشت چند ماه جشنوارههای بزرگ سینما بر این شدند که زندگی باید ادامه پیدا کند، سینما همچنان زنده است و جشنوارهها باید برگزار شوند. ما رویدادهای بزرگ دنیا را رصد کردیم و بر آن شدیم جشنواره را برگزار کنیم و به سراغ تجربه تازه برویم. با تصمیمی که در سازمان سینمایی شکل گرفت، قرار شد سامانههای جامع به این سمت حرکت کند. جشنواره کودک در این مسیر پیشتاز بود و جشنواره سینما حقیقت هم بر اساس برگزاری به صورت کاملاً اینترنتی شکل گرفت.
حمیدی مقدم تأکید کرد: با توجهی به شرایط سخت تولید ما انتظار نداشتیم آثاری به دبیرخانه ارسال شود ولی وقتی با تاخیر فراخوان دادیم، ما با افزایش سه تا چهار درصدی ارسال آثار مواجه شدیم. بعد از این اتفاق و ثبتنام فیلمها قرار شد شوراهای انتخاب کارشان را شروع کنند قرار شد امسال هم شکل مشاوره و انتخاب صورت بگیرد.
نمایش مهمترین فیلمهای مستند جهان بهصورت غیررقابتی
وی ادامه داد: بخش بینالملل با توجه به شیوع کرونا و متوقف شدن سفرها، تصمیم گرفتیم رقابت را از این بخش حذف کنیم ولی با توجه به اشتیاق فیلمسازان و ارتباط ویژه با سینمای دنیا تصمیم گرفتیم مهمترین فیلمهای سال گذشته و امسال در جشنواره به نمایش دربیاید اما به شکل غیررقابتی باشد.
دبیر جشنواره سینماحقیقت افزود: از نکات مهم این است که ما چگونه میخواهیم جشنواره را به شکل برخط برگزار کنیم سامانههای برخط در کنار ما هستند. هاشور، نماوا، فیلیمو و تیوا در کنار ما هستند، هاشور به عنوان خانه جشنواره و همان سینما چارسو عمل میحند شاید برخی فیلمهای بینالملل به منظور صیانت از فیلمها در همین سامانه اکران شود.
پرداخت کامل هزینه فروش بلیت اکران آنلاین به صاحبان آثار
وی افزود: همه محتواهای دیگر از سامانه برخط تیوا خواهد بود. البته فیلیمو و نمآوا به صورت عمومی در اختیار کسانی است که علاقهمند هستند از برنامهها و فیلمها استفاده کنند. علاوه بر آن مخاطبان بر روی هاشور و تیوا، میتوانند فیلمهای بخشهای مختلف را با خرید بلیت و رزرو بلیتها تماشا کنند. تمام هزینههای فروش بلیت در این سامانهها به صاحبان آثار پرداخت میشود.
این گزارش در حال بهروز رسانی است…
Δ