رضوان صادقزاده یکی از اعضای هیات داوری بخش نقاشی جشنواره تجسمی فجر از انتخاب ۱۵۶ اثر در مرحله اول بخش نقاشی خبر داد. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ستاد اطلاع رسانی سیزدهمین جشنواره هنرهای تجسمی فجر، رضوان صادق زاده که با همراهی احمد وکیلی و غلامعلی طاهری داوری این دوره از آثار رشته […]
رضوان صادقزاده یکی از اعضای هیات داوری بخش نقاشی جشنواره تجسمی فجر از انتخاب ۱۵۶ اثر در مرحله اول بخش نقاشی خبر داد.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ستاد اطلاع رسانی سیزدهمین جشنواره هنرهای تجسمی فجر، رضوان صادق زاده که با همراهی احمد وکیلی و غلامعلی طاهری داوری این دوره از آثار رشته نقاشی را به عهده داشتند در خصوص نتیجه نهایی داوری بخش اول گفت: در بخش نقاشی، ۱۹۷۰ اثر از ۸۳۹ هنرمند در جشنواره شرکت کرده بودند که در نهایت قریب به ۱۵۶ اثر به مرحله داوری نهایی راه پیدا کردند.
وی با بیان اینکه با صرف زمان بسیار این آثار را دیدیم و آثار راه یافته به بخش داوری نهایی با رأی اکثریت به این بخش راه پیدا کردند، افزود: در مرحله بعد باید برگزیدگان مرحله اول اصل آثار را ارسال کنند تا داوری نهایی صورت بگیرد.
صادق زاده درباره کیفیت آثار ارسالی نیز گفت: در مجموع درباره آثار رسیده باید بگویم آثار کمتر به بیان معاصر رسیده بودند. آثاری که انتخاب شدند سطح قابل قبولی در عرصه نقاشی دارند و کسی که به تماشای آثار در جشنواره فجر میآید میتواند شاهد آثار خوبی از نقاشان عموماً زیر سی سال کشورمان باشد.
وی درباره معیار انتخاب آثار نیز گفت: ما آثاری را که در حوزههای دیگر مثل چاپ دستی، خوشنویسی، طراحی، نقاشی قهوه خانهای و.. بود رد کردیم اما اگر کسی با رویکرد نقاشی قهوه خانهای اثری معاصر ارائه کرده بود آن را پذیرفتیم. برای من شخصاً مهمترین معیار نوآوری در کار است و اینکه اثر لحن و لهجه خودش را داشته باشد و هنرمند به زبان خود دست پیدا کرده باشد.
صادق زاده که چندین دوره دبیر جشنواره تجسمی جوانان بوده است درباره حضور آثار برگزیدگان سه دوره این جشنواره نیز گفت: این یکی از نکاتی بود که سالها به آن فکر کرده بودیم که پیگیر برگزیدگان این جشنواره باشیم. این اتفاق بسیار خوبی است که برآیند برگزیدگان همه جشنوارهها و بینالها را بتوانیم در یک جشنواره معتبر ببینیم.
سیزدهمین جشنواره هنرهای تجسمی فجر بهمن ۹۹ به دبیری علی اشرف صندوق آبادی و در مرکز فرهنگی و هنری صبا برگزار می شود.
Δ