پنجمین «جام موسیقی ایران» به تهران رسید/ معرفی میزبان یک رویداد

مدیر برگزاری مسابقات استعدادیابی موسیقی ایران با عنوان «جام موسیقی» در تشریح جزئیات این رویداد از شرایط میزبانی دوره پنجم در شهر تهران سخن گفت. پدرام بها آبادی مدیر برگزاری مسابقات استعدادیابی موسیقی ایران که طی سال‌های اخیر با عنوان «جام موسیقی» در چهار دوره برگزار شد، در گفتگو با خبرنگار مهر پیرامون نحوه برگزاری […]


مدیر برگزاری مسابقات استعدادیابی موسیقی ایران با عنوان «جام موسیقی» در تشریح جزئیات این رویداد از شرایط میزبانی دوره پنجم در شهر تهران سخن گفت.

پدرام بها آبادی مدیر برگزاری مسابقات استعدادیابی موسیقی ایران که طی سال‌های اخیر با عنوان «جام موسیقی» در چهار دوره برگزار شد، در گفتگو با خبرنگار مهر پیرامون نحوه برگزاری این رویداد توضیح داد: مسابقات استعدادیابی موسیقی ایران سال ۹۲ به همت تعدادی از اعضای کانون موسیقی دانشگاه کاشان فعالیت خود را آغاز کرد. این در حالی است که ایجاد انگیزه در کنار حفظ ارزش‌ها و نام بزرگان موسیقی ایرانی یکی از مهم‌ترین اهدافی بوده که تلاش کردیم در گسترش آن کارهایی را انجام دهیم. ضمن اینکه ایجاد فضایی آموزشی و انگیزشی در میان جوانان ایران‌زمین هم گام بعدی ما برای برگزاری این مسابقه بوده که امیدوارم تا به امروز توفیقاتی را کسب کرده باشیم.

وی ادامه داد: مسابقات استعدادیابی موسیقی ایران از همان دوره اول با طرح جدیدی که به اعتقاد من نمونه‌های داخلی و خارجی ندارد فعالیت خود را آغاز کرد. این مسابقه رویدادی است که هم در حوزه تئوری و هم در حوزه عملی به ارزیابی آثار شرکت‌کنندگان می‌پردازد و فکر می‌کنم با حمایت‌های بیشتر می‌تواند تبدیل به یکی از مهم‌ترین و مؤثرترین رویدادهای موسیقایی کشورمان شود. این مسابقات طی دوره‌های اول و دوم در کاشان و دوره‌های سوم و چهارم در اصفهان برگزار شد. این بار هم تصمیم گرفته‌ایم تا در صورت امکان دوره پنجم را در تهران برگزار کنیم که امیدوارم این بار تلاش‌های شبانه‌روزی همه همکارانم بهتر دیده شود.

بها آبادی درباره نحوه میزبانی دوره پنجم گفت: طبق برنامه‌ریزی‌های انجام‌گرفته حوزه هنری تا به امروز به ما قول‌های مساعدی را برای میزبانی داده که امیدوارم با این همکاری و حمایت بتوانیم شاهد برگزاری یک رویداد در شأن هنر والای موسیقی باشیم. البته همانطور که شرکت کنندگان می‌دانند، این مسابقه بدون حمایت دولتی برگزار می‌شود و شاید دلیل این همه دیده نشدن همین باشد که واقعاً حامی دولتی در کار نیست. البته در دوره‌های اول و دوم دانشگاه کاشان و در دوره‌های سوم و چهارم اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اصفهان همکاری‌های شایسته‌ای با ما داشتند اما بنده همچنان معتقدم چنین رویدادی نیازمند حمایت‌های گسترده‌تری است که باید صورت پذیرد. این رویداد از جمله مسابقات تخصصی حوزه موسیقی در بخش گروه نوازی است که ما شکل گسترده آن را فقط در رویدادهای چون موسیقی فجر می‌بینیم اما ما تلاش داریم تا با یک نگاه تخصصی به گونه‌های مختلف موسیقی فضایی را محیا کنیم که در شکل اجرایی یک رویداد موسیقایی تخصصی را به مخاطب معرفی کند.

دبیر پنجمین دوره مسابقات استعدادیابی موسیقی ایران با اشاره به جزئیات این رویداد که فروردین‌ماه سال ۹۸ به میزبانی حوزه هنری برگزار می‌شود، بیان کرد: در دو بخش اصلی و دو بخش جنبی برگزار خواهد شد. در بخش تیمی گروه‌های موسیقی در تمامی سبک‌های دارای مجوز از دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی امکان شرکت در این جام موسیقی را دارند. در بخش فردی تنها خوانندگان سبک پاپ و تلفیقی ایرانی اجازه شرکت دارند. در بخش جنبی نیز بر اساس تقسیم‌بندی‌های صورت گرفته در حوزه عکس کنسرت و فیلم موبایلی کنسرت موسیقی شرکت‌کنندگان می‌توانند ارسال اثر کنند.