به گزارش سینما خراسان، اگرچه با انتقال ارائه تسهیلات معیشتی تمام صنوف هنری به صندوق اعتباری هنر، باید منتظر انتصاب مدیری قدرتمند – که توان جذب تسهیلات را برای صندوق داشته باشد- در رأس صندوق بود تا مشکلات سالیان هنرمندان بهبود یابد ولی در صنوف هنری نیز همچنان برخی مهرههای کارآمد صنفی هستند که در هیأت مدیرهها حضور داشته و تا حد امکان به حل مشکل کمک میکنند.
با برگزاری هفدهمین مجمع عمومی خانه سینما برای انتخاب اعضای جدید هیات رییسه جامعه اصناف سینمای ایران، هنوز کامران ملکی با پنج دوره حضور در هیات مدیره (دورههای هفتم، دهم، یازدهم، سیزدهم، چهاردهم)، یک دوره بازرس (دوره پانزدهم) و یک دوره قرارگرفتن در جایگاه علیالبدل هیات رییسه (دوره هفدهم)، عهدهدار بیشترین حضور در مجموعه مدیریت این نهاد صنفی است.
کامران ملکی که از اعضای باسابقه انجمن منتقدان و نویسندگان آثار سینمایی است، سالها عهدهدار مسئولیتهایی نظیر معاونت طرح و برنامه، مدیرت امور اصناف و همچنین مشاور رسانهای و ارتباطات جامعه اصناف سینمای ایران بوده است و همواره تلاش کرده به جای آن که مدیحهسرای مدیران بالادست باشد به فکر کمک به حل مشکلات بدنه سینما و بخصوص افراد از کار افتاده و نیازمند باشد.
حدود شش هزار نفر از دستاندرکاران سینمای ایران در قالب سی و دو صنف در همه تخصصهای سینمایی، عضو خانه سینما هستند و باید افرادی مانند کامران ملکی بیش از اینها در ساختار مدیریتی چنین صنوفی باشند بلکه قدری از تالمات معیشتی سینماگران کاسته گردد.
حضور کامران ملکی در مجموعهی هیات رییسه دوره جدید خانه سینما هم مزیتی برای صنف منتقدان و نویسندگان سینماست و هم امتیازی برای کف صنف که از طریق او برخی مشکلات مبتلا به خویش را به گوش بالادست برسانند.
امیدواریم وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی دولت چهاردهم و رییس سینمای این دولت نیز در بحث رفع و رجوع مشکلات معیشتی سینماگران از تجربیات چنین افرادی بیشتر استفاده کنند؛ افرادی مثل کامران ملکی بیحاشیه هستند و تا حد توان، به حل مساله کمک میکنند.
Δ