صنف تولیدکنندگان آثار موسیقی «برج میلاد» را تحریم کرد

مجمع صنفی تولیدکنندگان آثار موسیقی و شنیداری با ارسال نامه‌ای سرگشاده به مدیر برج میلاد، ضمن انتقاد از افزایش نرخ اجاره بهای مرکز همایش‌های این مجموعه، از تحریم این مکان خبر داد. به گزارش پایگاه خبری سینما خراسان به نقل از مهر، مجمع صنفی تولیدکنندگان آثار موسیقی و شنیداری پس از ارسال نامه‌ای سرگشاده به […]


مجمع صنفی تولیدکنندگان آثار موسیقی و شنیداری با ارسال نامه‌ای سرگشاده به مدیر برج میلاد، ضمن انتقاد از افزایش نرخ اجاره بهای مرکز همایش‌های این مجموعه، از تحریم این مکان خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری سینما خراسان به نقل از مهر، مجمع صنفی تولیدکنندگان آثار موسیقی و شنیداری پس از ارسال نامه‌ای سرگشاده به مدیرعامل برج میلاد تهران که در آن از افزایش نرخ اجاره بهای مرکز همایش‌های این مجموعه انتقاد و ضرب الاجلی را برای رفع این مشکل تعیین کرده بود، از تحریم برگزاری کنسرت‌ها در این مکان خبر داد.

در متن نامه سرگشاده این مجمع برای طرح ضرب‌العجل به مدیرعامل برج میلاد آمده بود:

«مدیرعامل محترم برج میلاد تهران/ جناب آقای مجتبی حسینی توسل

با سلام؛ احتراما همانطور که مستحضرید یکی از وظایف مهم شهرداری‌ها ایجاد بستر مناسب جهت رفتارهای فرهنگی هنری و گسترش نشاط اجتماعی شهروندان در جامعه است، به همین منظور تعامل و همکاری هدفمند با هنرمندان و فرهیختگان، افزایش سهم مصرف خدمات و کالاهای فرهنگی در سبد خانوار، ایجاد مراکز فرهنگی هنری برای غنی سازی اوقات فراغت و کمک به افزایش روحیه نشاط و شادابی شهروندان، حمایت از فعالیت‌های فرهنگی هنری از جمله وظایف تعریف شده در شهرداری تهران و سازمان‌های زیر مجموعه است که ایجاد فضاهایی همچون برج میلاد و مرکز همایش‌های آن به همین منظور بوده است.

از آنجایی که برگزاری کنسرت‌های موسیقی بخش قابل توجهی از ایجاد شادابی، نشاط و تخلیه انرژی برای مدیریت هیجانات، تنش زدایی و هنجارگرایی در جامعه را تشکیل می‌دهد، انتظار می‌رود شهرداری تهران، سازمان‌ها و زیر مجموعه‌های آن با توجه به رسالت در امور فوق، همکاری‌های گسترده‌ای با متولیان در این حوزه به ویژه موسسات و برگزارکنندگان کنسرت‌های موسیقی انجام داده و به صورت موازی نقشی در انجام وظایف فرهنگی هنری ایفا نماید.

سالن مرکز همایش‌های برج میلاد یکی از مراکزی است که امکان برگزاری کنسرت‌هایی با جمعیت بیش از ۱۵۰۰ نفر را دارد. متاسفانه قیمت‌گذاری مرکز همایش‌های برج میلاد متناسب با وظایف شهرداری تهران نیست و در ابتدای سال جاری و بر خلاف دیگر ارگان‌های دولتی و نیمه دولتی، قیمت بهره برداری از مرکز همایش‌های برج میلاد و خدمات آن با مبلغ نامتعارفی افزایش یافته است و درعین ناباوری، مدیر مرکز همایش‌های برج میلاد اعلام نموده‌اند بر اساس دستور جنابعالی، یک بار دیگر، قیمت اجاره سالن برای اجراهای صحنه‌ای بعد از ایام محرم و صفر افزایش یابد!

جهت آگاهی، بر اساس افزایش صورت گرفته در ابتدای سال جاری، نرخ هر صندلی در مرکز همایش‌های برج میلاد به مراتب بیشتر از نرخ صندلی سالن‌های هم تراز خود حتی سالن‌های خصوصی با تجهیزات، ظرفیت و کیفیت خدماتی بالاتر از مرکز همایش‌های برج میلاد تهران است و با دستور جدید (افزایش مجدد نرخ اجاره)، این رقم شکاف قابل توجهی با دیگر سالن‌های تهران خواهد داشت.

اینچنین تصمیمات در شرایط اقتصادی حال حاضر کشور و افزایش قیمت‌ها توسط آن مجموعه، تنها فشار مالی را بر سبد فرهنگی خانوار افزایش داده و منجر به کاهش برگزاری برنامه‌های فرهنگی هنری بخصوص کنسرت‌های موسیقی است که اینگونه رفتارها موازی با اهداف دشمنان بیرونی این مرز و بوم برای ایجاد فشار بر مردم و نارضایتی از حکومت و ارگان‌های آن است.

لذا مجمع صنفی تولیدکنندگان آثار شنیداری به درخواست جمع قابل توجهی از موسسات، تهیه‌کننده‌ها و برگزارکننده‌های کنسرت‌های موسیقی، ضمن اعلام و اطلاع رسانی موارد فوق، از جنابعالی درخواست می‌نماید هرچه سریع‌تر نسبت به تعدیل قیمت بهره برداری از سالن مذکور و خدمات جانبی آن به قیمت‌های مشابه و کمتر از سال ۱۳۹۷ اقدام عاجل نمایید.

با درک اهمیت موضوعات مطرح شده، حق خواهید داد چنانچه تا روز شنبه مورخ ۳۰ شهریور ۱۳۹۸ نسبت به تامین نظر و دست کم شنیدن صدای اهالی موسیقی کشور اقدامی صورت نپذیرد، علاوه بر تحریم اجرای کنسرت در سالن مرکز همایش‌های برج میلاد، چاره‌ای جز اقدامات فراگیر اعتراضی صنفی، به داوری کشاندن موضوع نزد افکار عمومی باقی نخواهد ماند و هرگونه تبعات ناشی از این اعتراضات بر عهده مجموعه تحت مدیریت جنابعالی خواهد بود. با احترام مجدد/ مجمع صنفی تولیدکنندگان آثار موسیقی و شنیداری»