هو سیائو-سین یکی از نمادهای کارگردانی سینمای تایوان در جدیدترین دوره جوایزه اسب طلایی جایزه یک عمر دستاورد حرفهای را از آن خود میکند. به گزارش سینما خراسان به نقل از ورایتی، کمیته اجرایی فستیوال فیلم اسب طلایی تایپه و سازماندهندگان مراسم اهدای جوایز سالانه آن اعلام کردند که به اتفاق آرا تصمیم گرفتند تا […]
هو سیائو-سین یکی از نمادهای کارگردانی سینمای تایوان در جدیدترین دوره جوایزه اسب طلایی جایزه یک عمر دستاورد حرفهای را از آن خود میکند.
به گزارش سینما خراسان به نقل از ورایتی، کمیته اجرایی فستیوال فیلم اسب طلایی تایپه و سازماندهندگان مراسم اهدای جوایز سالانه آن اعلام کردند که به اتفاق آرا تصمیم گرفتند تا از یک عمر دستاورد حرفهای هو سیائو-سین تجلیل کنند. آنها اعلام کردند با این جایزه از «دستاوردهای متمایز او در زیباییشناختی سینماتیک و تعهد او به منتقل کردن میراث هنرهای سینمایی» تقدیر میشود.
این جایزه در پنجاهوهفتمین دوره جوایز فیلم اسب طلایی در روز بیستویکم نوامبر اهدا خواهد شد.
هو آکادمی فیلم اسب طلایی را سال ۲۰۰۹ تاسیس کرد تا به رشد نسلی جوان از فیلمسازان در تایوان کمک کند.
این فیلمساز شناختهشده بینالمللی کار خود را سال ۱۹۷۳ به عنوان ناظر فیلمنامه آغاز کرد و در ادامه فعالیتهای خود را به فیلمنامهنویسی و دستیار کارگردانی گسترش داد و در نهایت توانست نخستین فیلم سینمایی خود یعنی کمدی «دختر بانمک» را سال ۱۹۸۰ بسازد. او در ادامه تبدیل به یکی از چهرههای ارشد جنبش سینمای نو تایوان در دهه هشتاد شد و از معروفترین عناوین فیلمهایش میتوان از «زمانی برای زندگی کردن و زمانی برای مردن» در سال ۱۹۸۵ و «گرد و غبار در باد» در سال ۱۹۸۶ نام برد.
شاهکار این فیلمساز در سال ۱۹۸۹ یعنی فیلم «شهری از غم» موفق به کسب جایزه شیر طلایی فستیوال فیلم ونیز شد و نامش را به عنوان نخستین فیلم تایوانی که این افتخار را از آن خود کرد در تاریخ ثبت کرد. داستان این فیلم در زمانی اتفاق میافتد که دولت کومینتانگ پس از حکمرانی استعماری ژاپن در اواسط دهه چهل میلادی، کنترل جزیره را به دست میگیرد. این درام تاریخی تنها دو سال پس از پایان حکمرانی نظامی ۳۸ ساله تایوان ساخته شد و یکی از نخستین فیلمهایی بود که به این بخش تیره از تاریخ این جزیره میپرداخت.
هو که تا به حال توانسته سه بار جایزه اسب طلایی بهترین کارگردان را از آن خود کند، با فیلم «عروسکگردان» ۱۹۹۳ برنده جایزه هیات داوران فستیوال فیلم کن هم شده است. او همچنین به خاطر فیلم حماسی هنرهای رزمی «آدمکش» سال ۲۰۱۵ به عنوان بهترین کارگردان کن شناخته شد.
Δ