تک آهنگ بی کلام «صدای سکوت» به نوازندگی و آهنگسازی پیام طونی از نوازندگان باسابقه و شناخته شده کشورمان در دسترس مخاطبان قرار گرفت. دریافت ۲ MB به گزارش سینما خراسان، پیام طونی از آهنگسازان و نوازندگان شناخته شده موسیقی کشورمان در تازهترین فعالیت خود تک آهنگ «صدای سکوت» را منتشر کرد. وی در این […]
تک آهنگ بی کلام «صدای سکوت» به نوازندگی و آهنگسازی پیام طونی از نوازندگان باسابقه و شناخته شده کشورمان در دسترس مخاطبان قرار گرفت.
به گزارش سینما خراسان، پیام طونی از آهنگسازان و نوازندگان شناخته شده موسیقی کشورمان در تازهترین فعالیت خود تک آهنگ «صدای سکوت» را منتشر کرد. وی در این اثر که میکس و مسترینگ آن در استودیو «دلان» صورت گرفته به عنوان آهنگساز، تنظیم کننده و نوازنده ویولن حضور دارد.
انتشار قطعه «صدای سکوت» پیام طونی در حالی است که وی پیش از این سه اثر آلبوم «رویای شرقی» و سه اثر از آلبوم «چهار فصل» را نیز در فضای مجازی منتشر کرده بود.
پیام طونی از جمله هنرمندان شناخته شده موسیقی کشورمان در عرصه نوازندگی ویولن است که تحصیلات خود را در رشته دکترای فیزیک هستهای از روسیه به پایان رسانده است. این هنرمند دارنده مدرک عالی دانشگاهی در رشته موسیقی نیز هست و ضمن حضور مستمر در عرصههای مختلف آموزشی هم اکنون به عنوان نوازنده ویولن، ویولا، آهنگساز و تنظیم کننده موسیقی در سبکهای مختلف به فعالیت مشغول است.
وی علاوه بر حضور در فضای آکادمیک ملی و بینالمللی حوزه موسیقی و فراگیری نوازندگی در این عرصهها طی سالهای گذشته، از مکتب هنرمندان بزرگ و جریان ساز موسیقی کشورمان از جمله حبیب الله بدیعی، اسدالله ملک، پرویز یاحقی و همایون خرم نیز بهرههای آموزشی متعددی برده است.
نوازندگی در آلبومهایی چون «دلشوره» خشایار اعتمادی، «پرنده» حسین خواجه امیری (ایرج)، «گل عشق» اکبر گلپایگانی، «گل پونهها» ایرج بسطامی، «پریا» مجید اخشابی، «نفسهای بی هدف» و «رگ خواب» محسن یگانه، «تا کی به تمنا» عبدالحسین مختاباد، «وقف پرندهها» قاسم افشار و همکاری با خوانندگان صاحب نامی از جمله علیرضا افتخاری، علی اصغر شاه زیدی، رضا صادقی، نیما مسیحا، مانی رهنما، حسین زمان، فرزاد فرزین، حمید عسگری، مرتضی پاشایی، بهنام صفوی و حضور مستمر در کنسرتهای داخلی و خارجی به عنوان نوازنده بخشی از فعالیتهای هنری پیام طونی را تشکیل میدهند.
تک آهنگ بی کلام «صدای سکوت» با شماره مجوز ۴۴۰۸-۱۳۹۹ وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و شماره کتابخانه ملی ۳۰۶۳۶ کتابخانه ملی پیش روی مخاطبان قرار گرفته است.
Δ