رسیدن به سبکی اصیل و معاصر در «پریان»/ فرشته‌ها نماد آرزوها هستند

تاها حامد بیان کرد مجموعه «پریان» را با الهام از نگارگری، نقاشی قهوه‌خانه‌ای و نقوش کلیسایی با هدف رسیدن به سبکی اصیل، بومی و معاصر آغاز و اجرا شده است. به گزارش پایگاه خبری سینما خراسان، تاها حامد هنرمند جوان نقاش درباره نمایشگاه آثارش با عنوان «پریان» که امروز جمعه ۱۷ آبان ماه در گالری […]

تاها حامد بیان کرد مجموعه «پریان» را با الهام از نگارگری، نقاشی قهوه‌خانه‌ای و نقوش کلیسایی با هدف رسیدن به سبکی اصیل، بومی و معاصر آغاز و اجرا شده است.

به گزارش پایگاه خبری سینما خراسان، تاها حامد هنرمند جوان نقاش درباره نمایشگاه آثارش با عنوان «پریان» که امروز جمعه ۱۷ آبان ماه در گالری ثالث افتتاح می‌شود، گفت: نمایشگاه «پریان» ترکیبی از چند سبک مختلف غربی و ایرانی است که در واقع اصلی‌ترین نوع آن، نقاشی قهوه‌خانه‌ای و کلیسایی به حساب می‌آید. تکنیک‌های مختلفی از جمله طراحی، نقاشی و چاپ را در این آثار به کار گرفتم و در نقاشی، از متریال آکرولیک و رنگ روغن استفاده کردم.

وی تاکید کرد: مجموعه «پریان» را با الهام از نگارگری، نقاشی قهوه خانه‌ای و نقوش کلیسایی با هدف رسیدن به سبکی اصیل، بومی و معاصر آغاز و اجرا کردم.

حامد در مورد ایده اولیه این نمایشگاه نیز توضیح داد: مدتی بود قصد داشتم یکسری کار ارائه کنم که کارهای اصیلی باشند یعنی المان‌ها، فرم‌ها و ترکیب‌بندی‌هایی که در آن‌ها استفاده شده، اصیل باشند که در این نمایشگاه محقق شد. در موقعیت‌های مختلف مثل کارهای دیجیتال و نقاشی این رویکرد را به سرانجام رساندم که بعداً آن‌ها را در کنار هم قرار دادم. در آثار چاپ نیز بیان متفاوتی از همین موضوع را کار کردم.

در نمایشگاه انفرادی تاها حامد با عنوان «پریان»، ۲۷ اثر شامل ۸ تابلوی نقاشی، ۹ کار چاپ و ۶ کار طراحی به نمایش گذاشته شده است.

در متن استیتمنت این نمایشگاه به قلم هنرمند آمده است: «اکنون در زمانی که سبک‌ها و روش‌ها اشباع شده اند و نوعی بی زمانی و خلأ در هنر معاصر مستولی است و عدم وجود روشی خاص که مقبولیت عام داشته باشد ارزشگذاری را به امری سلیقه‌ای بدل کرده است، شاید بهترین راه برای بقا و بازگشت به گذشته و یافتن راه‌های بیان جدید به وسیله ابژه‌های قدیمی باشد.

مجموعه «پریان» با الهام از نگارگری، نقاشی قهوه خانه‌ای و نقوش کلیسایی با هدف رسیدن به سبکی اصیل، بومی و معاصر پدید آمده است. ابژه‌های قهوه خانه‌ای کمی خلوت تر و ویترای‌های کلیسایی بی‌زرق‌وبرق‌تر شده‌اند. تفاوت پرسپکتیو و نوع نگاه به زندگی و همچنین تفاوت معنی احترام و تقدس در میان اقوام و فرهنگ‌های مختلف جهان، بستر اصلی را برای تفکر و تعمق پیرامون ناخودآگاه جمعی و تولید این مجموعه پدید آورده است.

فرشته‌ها به عنوان نمادی از امید در اینجا بیشتر نمایشگر آرزوها هستند، کوه‌ها مرز میان خواب و بیداری و غیرقابل نفوذند و به لحاظ روایی این کارها توصیفی مقطعی از زندگی و ارزش‌های انسان معاصر هستند.»

نمایشگاه «پریان» به مدت دو هفته، تا ۲۹ آبان ماه در گالری ثالث به نشانی خیابان کریم خان زند بین ایرانشهر و ماهشهر شماره ١۴٨ برپا خواهد بود.